Zomerprogramma

Voor veel leden kriebelt het al. De trainers en ook het bestuur kunnen eigenlijk ook niet wachten. Toch zal het nog even moeten. Tot en met eind maart is er nog een flink programma. Daarna nemen we even ‘vrij’ en na pasen zijn we echt gestart met alle zomeractiviteiten. Omdat we graag willen weten wie we op welk moment kunnen verwelkomen moet je je wel aanmelden voor de activiteiten. Voor bestaande leden zijn er geen extra kosten verbonden aan de activiteiten. Nieuwe zomer-leden betalen 41 euro (35 euro contributie en 6 euro voor de KNSB).

Aanmelden kan hier: Aanmeld formulier 20109

Om alle activiteiten in te plannen, te bemensen en te organiseren was een behoorlijke puzzel. We schrijven even wat
wijzigingen ten opzichte van vorig jaar op een rij:

  • De droogtraining voor de junioren is verplaatst naar de donderdagavond voor de jongste jeugd is eea dus NIET veranderd.
  • Op maandag wordt er geskate door de senioren. Zij hebben de keuze om mee te doen aan de poldertocht of de duurtraining op de baan
  • We gaan er van uit dat we op woensdagavond en zaterdag twee trainingsgroepen hebben. De exacte indeling is afhankelijk van de aanmeldingen en het niveau van de deelnemers. Over de indeling zal nader gecommuniceerd worden
  • We gaan er van uit dat we tenminste één keer een duintraining gaan doen, dit keer gepland op vrijdagavond.
    Schrijf maar vast met potlood in de agenda: 24 mei en 5 juli
  • Net als vorig jaar zullen op de zaterdag weer een aantal kleine wedstrijden worden georganiseerd. We meten dan de resultaten, zien de verbeteringen en leren een beetje hoe het is om wedstrijden te rijden. Wanneer de wedstrijden worden georganiseerd is afhankelijk van de kalender van de regionale wedstrijden van de Ooms Skeelercup en de Jan van der Hoorn Inline Skate competitie.

Alle vragen die je hebt kan je kwijt in het formulier of door een bericht te
sturen aan: info@stcderijnstreek.nl Schrijf je in ieder geval in, meld je aan!