post

STC de Rijnstreek verkoopt loten met de Grote Clubactie

Dit jaar doen wij mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in om de sport betaalbaar te houden en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje. 

Online loten kopen

Het kopen van een online lot kan ook heel eenvoudig. Dit is mogelijk door op deze link https://lot.clubactie.nl/lot/stc-de-rijnstreek-/443393 te klikken. Hier is ook de mogelijkheid om aan te geven via welk lid je de loten gekocht hebt!

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!