post

Koop uw kerstpakket of relatiegeschenk via STC De Rijnstreek en steun hiermee uw club!

Koop uw kerstpakket of relatiegeschenk via STC De Rijnstreek en steun hiermee uw club! STC De Rijnstreek heeft diverse sponsors waar wij trots op zijn. Zij dragen er zorg voor dat wij net iets meer kunnen doen voor jullie, de leden van de vereniging.Nu heeft, Arjan Hendriks van Blinckk B.V. (en ook betrokken bij onze sponsor Brickk/ De Smikkelstol) aangegeven dat als via zijn site kerstpakketten en/ of relatiegeschenken worden besteld, hij een percentage van de orderwaarde afstaat aan STC De Rijnstreek.


Dus iedereen die een bedrijf heeft of voor de werkgever de kerstpakketten gaat bestellen, maak gebruik van onderstaande links en geef aan dat die via STC De Rijnstreek loopt.Naast mooie pakketten en relatiegeschenken, blije werknemers en steun aan lokale bedrijven, steun je ook onze mooie vereniging. 

Brickk/ De Smikkelstol heeft ook toegezegd dat wij eind dit jaar aan de slag kunnen gaan met de verkoop van kerststollen. Door Corona hebben we dit een jaar moeten overslaan maar er kan weer gestreden worden voor de eerste plaats. Ook dit jaar zal de winnaar weer worden getrakteerd op Efteling kaartjes. Voor de Kerstpakketten, kijk hier:


http://www.blinckk.nl

Voor de relatiegeschenken, kijk hier:

https://public.midocean.com/NE_Marketing/Catalogues/2021/more-than-gifts/05_21.1%20GIFTS_DUT%20EUR_Vr.pdf