post

Droogtrainen vanaf maandag!

Aankomende maandag, 11 mei, starten we de droogtraining voor de jeugd tot en met 12 jaar weer op. Ook de droogtraining voor junioren en volwassenen kan weer worden opgestart. Dat doen we vanaf donderdag 14 mei!

De droogtraining voor de jeugd op maandag is van 18:30-19:30 uur.
De droogtraining voor de junioren en volwassenen is van 19:30-20:30 uur.

Vanzelfsprekend onder dezelfde voorwaarden als voor de inline skate trainingen op woensdag en zaterdag! Zie ook: https://www.stcderijnstreek.nl/2020/04/start-trainingen-voor-de-jeugd/

Voor alle trainingen geldt dat er geen toeschouwers op de accommodatie mogen. Aangezien we op donderdag gelijktijdig trainen met andere sportaanbieders is het ook van belang dat we op ons ‘eigen terrein’ blijven en dus niet naar het parcours kunnen. Het clubgebouw is afgesloten en alleen voor noodgevallen toegankelijk!

Tot maandag!