post

Wedstrijd in Alphen weer helemaal geslaagd!

Afgelopen vrijdag was de eerste wedstrijd in Alphen aan den Rijn in de Jan van der Hoorn competitie. Met maar liefst 21 Rijnstrekers maakten we exact 1/3 van het totale deelnemersveld uit. Ook qua podiumplaatsen was het weer geslaagd. Totale opbrengst: 4 keer goud, 2 keer zilver en 2 keer brons!

Met alle vakantiegangers was het een prachtige opkomst in Alphen. Ook mooi was het resultaat dat iedereen heeft neergezet! Naast natuurlijk de medaillewinnaars waren er heel veel persoonlijke verbeteringen te bemerken. Sommigen moesten nog in de wedstrijd komen maar dat kwam in de laatste afstanden duidelijk goed! Er werden weer mooie prestaties geleverd.

Bij de heren pupillen 4 wist Thijs zich het goud toe te eigenen. Bij de dames pupillen 3 was er goud voor Sanne, die voor het eerst wedstrijden reed. Vera eindigde op een mooie vierde plaats. Bij de dames pupillen 2 moesten Fleur, Esmee en Elin, Bo uit Leiderdorp nog voor zich dulden. Daarmee behaalden zij een tweede, derde en vierde plaats. Danique kwam op de eerste inline rit ten val en moest genoegen nemen met een zevende plek. Roos die dit jaar voor het eerst wedstrijden rijdt deed het fantastisch en eindigde op de negende plaats. Bij de heren pupillen 2 stond Tygo op de tweede plek en Robert en Lyam op vier en vijf. Bij de dames pupillen 1 weer een gouden plak, dit keer voor Lieke! Isa en Renske reden naar een verdiende zevende en achtste plaats! Ook bij de heren pupillen 1 weer ere-metaal voor de Rijnstrekers. Sem Spruit stond onverslagen op de eerste plaats. Aidan wist zich het brons toe te eigenen. Jim, Teije, en Ruben eindigden op plaats 5,7 en 11. De oudste rijder van de avond voor De Rijnstreek was Koen. Hij moest het, zoals gewoonlijk, opnemen tegen een flink aantal ervaren geweldenaren. Koen wist de zesde plaats te behalen!

Hij de prijsuitreiking werd er ook nog even een beker uitgereikt voor het opkomende talent van 2017:Aidan. Deze beker had Aidan nog altijd tegoed. Dat de organisatie dat goed heeft gezien blijkt wel uit de resultaten die Aidan in de afgelopen seizoenen heeft laten zien.

Met een prachtig zonnetje en de mooie prestaties was het weer een zeer geslaagde wedstrijdavond.

Uitreiking van de beker voor talent van het jaar (2017) – Aidan!