post

Mooie resultaten bij de Ooms Jeugdskeelercup in Gouda

Op vrijdagavond stonden 20 leden van STC De Rijnstreek aan de start van de wedstrijd in Lisserbroek. De zaterdag was er weer een wedstrijd, dit keer in Gouda en ook hier maar liefst dertien deelnemers aan de start.

In Gouda werd de Ooms jeugdskeelercup gecombineerd met de Dave van Dam cup en dus heel veel rijders aan de start. De concurrentie was dan ook behoorlijk groot. In de ochtend werden de wedstrijden van de jongste deelnemers gereden. Namens STC De Rijnstreek stonden er twee heren en vier dames klaar in de verschillende categorieen.

Thijs Hartveld wist bij de pupillen 4 de eerste plaats te behalen. Tygo Blom pakte een vijfde plaats. Bij de dames wisten Fleur Hartveld, Esmee van Randeraat , Elin Lamain en Danique Verhoeve een zesde, achtste, twaalfde en dertiende plaats te behalen.


Een mooie tweede plaats voor Timo Valentijn bij de pupillen 1

De middag was het tijd voor de pupillen 1 en de kadetten. Vanuit STC De Rijnstreek stonden er zes pupillen 1 en één kadet aan de start.
Bij dit mooie setje stond slechts één dame aan de start, Lieke van Ooij die bij de pupillen 1 een mooie vierde plaats behaalde.
De tweede podiumplaats van de dag was voor Timo Valentijn bij de pupillen 1, op de tweede plaats. Junior de Blois, Sem Spruit, Aidan Verhoeve en Jim Hartveld bemachtigden de vijfde, zesde, tiende en veertiende plaats bij de pupillen 1. De kadetten was een zware categorie waardoor de enige kadet van de dag, Koen van Dissel op de 22e plaats eindigde.

Genieten langs de baan

Het was weer een prachtig wedstrijd weekeinde voor de inline skaters en ook het publiek kon weer genieten langs de baan met heerlijk weer.
Veel dank gaat ook uit naar coach Jeroen Splinter die de wedstrijdrijders super begeleid!

Coach Jeroen aan het werk