post

De eerste duintraining van 2019!

Naast het reguliere trainingsprogramma organiseren we jaarlijks ook één of meer trainingen in de duinen. De eerste training van 2019 zal plaatsvinden op vrijdagavond 24 mei. Ook als je niet meedoet aan andere trainingen is het leuk om mee te doen. Schrijf je snel in.

Duintraining is natuurlijk ook gewoon genieten

Wie herinnert zich de mooie stralende strandtraining nog van vorig jaar. Na afloop de verkoeling op kunnen zoeken in zee. En wie droog dacht te blijven kwam bedrogen uit. Een geweldige avond met mooi weer en een pittige training. Natuurlijk wil je hier weer bij aanwezig zijn. Geef je voor 17 mei op via onderstaande link en hou de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

We gaan op vrijdag 24 mei 17.15 uur verzamelen bij het clubgebouw en willen om 18.00 uur aan de Langervelderslag in Noordwijk zijn waar we starten met de training. Net als vorig jaar zal de catering weer goed verzorgd worden, dit jaar door de evenementencommissie. De duintraining valt samen met een Oomssport skeelerwedstrijd, daar zijn wij ons van bewust. Door het volle zomerprogramma is er weinig plek in de agenda om het te verschuiven. Wij hopen er met elkaar weer een goede, mooie en plezierige training van te maken.

Inschrijven kan hier: https://forms.gle/TpEgmPpNyiz5M25t8