post

De eerste successen bij de Ooms Jeugd Skeelercup

Zondag, eerste paasdag, werd de eerste wedstrijd van de Ooms Jeugd Skeelrcup gereden in Ammerstol. De nodige Rijnstrekers verschenen, ondanks het paasweekeinde aan de start.

Onder leiding van coach Jeroen werden de eerste successen van het seizoen geboekt! Thijs, Fenne,  Tygo, Fleur, Esmee, Koen, Jim, Sem en Timo deden mee en van hen wisten er maar liefst vier op het podium te komen. Timo en Fenne bereikten beiden de eerste plaats. Thijs werd tweede en Tygo werd derde, allen in hun eigen categorieën. Ook nu was het fantastisch zomerweer en konden de rijders lekker uitrusten in de Rijnstreek tent.

Thijs en Fenne beklommen het ‘podium’

Er zijn foto’s gemaakt door Eelco Hoogvorst. Deze zijn via deze link te bekijken: https://beerr.smugmug.com/Foto/2019/190421-Oomscup-Ammerstol/n-W2G4Bx/?fbclid=IwAR245AYqWORe5g9w5_YpE_IPdlt32AlY68UekDygAQ5Zik82pPbJ3CxXh7o

Timo mocht de ‘hoogste’ treden bestijgen.
De derde prijs in de categorie pupillen 2 was voor Tygo!
In de Rijnstreek tent waren ook de nodige bezoekers welkom!