post

Wedstrijden voor pupillen

20 Rijnstreek Club Leiden B 11032017

Tijd om in te schrijven voor de eerste Cluster-Oost-wedstrijd in Leiden. Cluster-Oost-wedstrijd zullen jullie misschien denken?
In tegenstelling tot de voorgaande jaren waarin we de samenwerking zochten met de ijsclubs uit Koudekerk, Leimuiden en Ter Aar organiseren we dit jaar voor het eerst wedstrijden met de verenigingen waar we meer en meer mee zijn gaan samenwerken. Deze zijn gebundeld in het Cluster-Oost van het District Sassenheim.

 Dit zijn de ijsverenigingen STC de Rijnstreek en de clubs uit Leiderdorp, Hoogmade en Woubrugge.
Gezamenlijk organiseren we vier wedstrijden op de volgende zaterdagen in Leiden.
• 28 oktober 2017
• 11 november 2017
• 09 december 2017
• 17 februari 2018

 Tijdens iedere wedstrijd gaat iedereen natuurlijk weer voor het verbeteren van zijn beste tijd, maar aan het einde van de reeks zal er per categorie een klassement worden opgemaakt.

 Schrijf snel in wat het aantal startplekken in gelimiteerd op 75 kinderen. Vol=Vol !!!
De wedstrijden vinden plaats tussen 6:45 en 8:45 uur.

 Vanaf nu kan iedereen zich aanmelden voor de wedstrijd van 28 oktober via de volgende
link: https://goo.gl/forms/7PjuOYc0Ewi2doQ92

 Iedereen die meedoet, rijdt twee keer een afstand.
De afstanden die worden verreden zijn 200 meter (één ronde), 400 meter (twee ronden) en 800 meter (vier ronden), afhankelijk van de leeftijd en de bijbehorende categorie. Iedereen mag meedoen en je wordt naar snelheid ingedeeld.

 De wedstrijden zijn laagdrempelig. De indeling van de ritten gebeurd o.b.v. ieder zijn persoonlijk niveau. Ook voor de beginnende schaatser is deze wedstrijd leuk om aan mee te doen. Voor alle wedstrijden geldt dat het aantal plaatsen beperkt is. Wacht dus vooral niet met inschrijven. De kans is dan groot dat je achter het net vist!