post

Zomerkleding 2017

Inline skatepak nieuw

Komende week is het zover. Dan is er op woensdag en zaterdag de gelegenheid tot het verkopen van zomerkleding en het passen en bestellen van nieuwe kleding. We moeten er vroeg bij zijn zodat onze leverancier voldoende tijd heeft de kleding geproduceerd te laten worden.

Kleding kunnen we passen op woensdag 1 februari van 18:30 tot 20:30 uur en op zaterdag 4 februari van 13:00 tot 15:30 uur in ons clubhuis aan de Amerikalaan. Op dit moment kunt u ook uw eigen kleding aanbieden. U stelt zelf de prijs vast waarvoor wij het eventueel aanbieden. 
Sinds vorig jaar hebben we een nieuwe leverancier. Vanaf nu bestellen we onze kleding bij Jan van der Hoorn in Ter Aar. Mocht je niet in staat zijn op één van de genoemde momenten de kleding te komen passen dan kan dat ook voor volgende week zaterdag in de winkel. Het gaat dan wel alleen om de wielerkleding en het inline skatepak.
 
Dit betekent concreet voor de zomer dat de volgende kleding kan worden besteld:
 • Inline skate pak 56 euro
  een compleet pak om lekker in te kunnen trainen en natuurlijk ook om tijdens de wedstrijden te gebruiken
 • Wielren / skateshirt 43 euro
  op de fiets maar in combinatie met de short tight kan je er ook prima in trainen of wedstrijden in rijden
 • Wielerbroek 49 euro
  meefietsen doe je natuurlijk in een goede wielerbroek
 • Short tight 33 euro
  als je het prettiger vindt om geen inline skatepak te dragen is een short tight een prima alteranatief. Eventueel in combinatie met een wielren/skateshirt. Overigens kan je deze natuurlijk ook prima gebruiken bij de droog- en balanstrainingen
 • Rijnstreek T-shirt, 15 euro kinderen / 16 euro volwassenen
  een T-shirt met je EIGEN naam en het Rijnstreek Logo op de achterzijde en het Rijnstreek logo op de voorzijde
 • Rijnstreek Running-shirt, 29 euro (nieuw!)
  een Rijnstreek lichtgewicht en ademend sportshirt in dames en herenmodel
 • Rijnstreek Hoodie, 23,50 euro kinderen / 26 euro volwassenen
  een hoodie met je EIGEN naam en het Rijnstreek Logo op de achterzijde en het Rijnstreek logo op de voorzijde
 • Rijnstreek Vest met rits 28 euro kinderen / 32 euro volwassenen
  een vest met je EIGEN naam en het Rijnstreek Logo op de achterzijde en het Rijnstreek logo op de voorzijde

Wil je liever een shirt zonder bedrukking op de de achterzijde dan is dat mogelijk maar moet je dat bij de bestelling even aangeven.  Zonder naam krijg je dan 5 euro korting, zonder logo op de achterzijde krijg je 3 euro korting.