post

Het Rijnstreek – Goedhart skate team start

Logo BC Goedhart 2 JacobsenMet ingang van het zomerseizoen in 2017 starten we met een inline skate team gesponsord door Bouwcenter Goedhart en Jacobsen Glazenwasserij en schoonmaakdiensten. De naam die verbonden wordt aan het team is die van hoofdsponsor Bouwcenter Goedhart.

Dankzij de sponsoren kunnen wij de leden van het team voorzien van inline skate kleding tegen een sterk gereduceerde prijs.

Doe jij dus komend seizoen mee aan de inline skatewedstrijden in de regio? Dan kan je een wedstrijdpak aanschaffen van het Rijnstreek – Goedhart team voor maar 25 euro. Voorwaarde is dat je in principe meedoet aan alle wedstrijden in de Jan van der Hoorn competitie en / of de wedstrijden van de Ooms Jeugdskeelercup. Al deze wedstrijden zijn in Zuid-Holland, vrijwel allemaal in de regio.

Er worden in elke competitie ongeveer zes wedstrijden georganiseerd waarvan de Jan van der Hoorn competitie de wedstrijden rijdt op vrijdagavond en de Jeugdskeelercup de wedstrijden rijdt op zondag. Als je vanwege omstandigheden niet mee kan doen aan een wedstrijd dan is daar natuurlijk ruimte voor. We willen wel dat iedereen zoveel als mogelijk mee doet met de wedstrijden.

Er is plek voor maximaal 25 leden die mee kunnen doen dus als je wilt, meldt je snel aan door een email te sturen aan:  info@stcderijnstreek.nl. Op de kleding- / pas-avonden op 1 en 4 februari kan je je ook opgeven.
 
Voor de wedstrijden hoef je helemaal geen ervaring te hebben of superhard te rijden. Meedoen is echt veel belangrijker dan winnen. Bovendien rij je, net als bij schaatsen, ook om je eigen prestaties te meten. Er zijn natuurlijk wel prijzen te winnen voor de snelsten maar dat kunnen er toch altijd maar een paar zijn. Vind je het dus leuk om wedstrijdjes mee te doen en jezelf te zien groeien, dan moet je zeker meedoen! 
 
Bij de wedstrijden zorgen coaches voor de begeleiding.  

 Meer informatie aangaande de Jan van der Hoorn Inline Skate competitie vind je hier:  http://www.janvanderhoorn.nl/j-v-d-hoorn-jeugd-inline-skate-competitie

  Meer informatie aangaande de Ooms Jeugdskeelercup vind je hier:  http://www.knsbgewestzh.nl/inline-skaten/jeugdskeelercup1/