post

Word jij onze top-kerststollenverkoper?

Kerstollenverkoper

Dit jaar biedt STC De Rijnstreek aan om via de vereniging een kerststol te kopen.

Daarmee krijgt de koper een overheerlijke kerststol van maar liefst 750 gram met amandelspijs in een mooie doos. Maar daarmee steun je ook de vereniging en zorgen we er met zijn allen voor dat kinderen in Alphen aan den Rijn toegang krijgen tot onze mooie sporten. Ook als er wat minder geld voor sport is! Een mooi doel waar we wel wat geld voor kunnen gebruiken. We schaffen daar onder andere schaatsen of skates voor aan zodat echt iedereen mee kan doen!

 

Je kan ze zelf verkopen!
Ook jeugdleden van onze vereniging kunnen ons helpen bij de verkoop. Bijvoorbeeld door je buurman of buurvrouw te vragen een kerststol bij ons te kopen, of je opa, oma, tante, oom maar het liefst natuurlijk allemaal! Ga ook gerust even bij de ouders van je vrienden en vriendinnen langs! Hoe kan je dat doen? Ten eerste kan je vragen of ze gewoon een bestelling willen plaatsen via dit formulier: https://goo.gl/forms/gEypXphjUg1WQIah2

Ze kunnen op het formulier aangeven wie hun favoriete verkoper is.

Je kan ook een formulier ophalen en afdrukken. Dat kan je hier doen!

KerstStol

Laat de koper invullen hoeveel kerststollen ze willen, een adres en emailadres invullen en een handtekening zetten. Je kan het formulier dan inleveren bij Bart, Miranda of Pieter. Wij zorgen er dan voor dat alles netjes verwerkt wordt.

Maar jij kan er ook wat mee winnen!
Waarom is het belangrijk dat jij de verkoper bent? Nou heel eenvoudig. De beste verkoper krijgt van ons twee kaartjes voor het Europees Kampioenschap Allround en Sprint in Heerenveen op 7 of 8 januari. Samen met je vader of moeder dus naar de beste schaatsers van Nederland en Europa kijken op de mooiste schaatsbaan van Nederland (of was het nou de mooiste schaatsbaan van de wereld?).

Hopelijk gaat deze actie veel verkochtte kerststollen opleveren en kan jij naar een topwedstrijd!

Als je meedoet aan de verkoop kan je dat ook even laten weten via de e-mail aan: info@stcderijnstreek.nl

Wij zetten je dan op de lijst van verkopers in het bestelformulier!