post

Creatief met eh … steigerhout! En schaatsplanken!

CREA Workshop KerstboomBeste mensen,

Wellicht weten jullie nog dat wij in juni een workshop hebben gehad om onze eigen schaatsplanken te maken. Helaas was niet iedereen in de gelegenheid hierbij aanwezig te zijn. Ook zijn er later aanvragen gekomen of er nog planken gemaakt konden worden.

Tijdens die avond is er een idee geboren om niet alleen schaatsplanken te maken, maar ook op een andere creatieve manier met elkaar bezig te zijn. Dit willen we dan gaan doen met onze leden en ouders en/of verzorgers van onze leden.

Gezien de naderende feestdagen (december), lijkt het ons leuk om weer een avond te beleggen. Overigens zijn, net als vorige keer, ook leden van Vereniging IJssport Koudekerk aan den Rijn van harte welkom!

Dit zal worden Donderdag 24 november, vanaf 19.00 uur. Locatie Bouwcenter Goedhart Tankval 23 Alphen aan den Rijn.

Onze gedachten (naast de schaatsplanken)gaan uit naar creativiteit met steigerhout. Hierbij ook wat ideeën. Natuurlijk is er ook ruimte voor jullie eigen ideeën.

CREA Workshop Kerstboom CREA Workshop Lantaarn  CREA Workshop Rek 

Wat wij van jullie willen weten is:

Wie komt er?
Wat willen jullie maken?

Als wij dit weten kunnen wij het benodigde materiaal regelen, en de kosten bepalen. Dan kunnen wij er voor zorgen dat het weer een onvergetelijke avond wordt. Uiteraard met de lekkernij die bij de december maand hoort!

Graag jullie reactie naar info@stcderijnstreek.nl

Met vriendelijke groet,

Miranda en Pieter