post

De voorzitter gaat er weer even voor zitten

Riette Smorenburg

Daar zit ik dan. Op het bankje, lekker buiten, genietend van de heerlijke nazomer. Nou ja, nazomer, zeg nog maar gerust zomer met 23 graden.

Mensen op de fiets in korte broek en zonder jas. Maar toch… de spinnen rukken op, de bladeren verliezen hun kleur en bovenal de vraag, “mam wil je mijn schaatsen vast even slijpen?” , brengen me tot het besef dat het bijna weer zo ver is. We gaan weer lekker schaatsen!

Zaterdag starten we alweer in Leiden en daarna volgt Den Haag.

Dit betekent ook dat het zomerseizoen is afgelopen. Er is hard gewerkt en er zijn mooie tijden bij de skeelerwedstrijden behaald. Iedereen gefeliciteerd hiermee. En natuurlijk grote dank aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet om dit zomerseizoen weer mogelijk te maken.

Natuurlijk zijn er al de nodige vergaderingen voor het schaatsseizoen geweest en zijn de trainingsgroepen ingedeeld. 5 oktober is er nog een kick-off gepland voor de leden van Den Haag en komen we bij elkaar om de notitie Sociale Veiligheid te presenteren.

Kortom we zijn er klaar voor. Ik hoop dat iedereen er weer zin in heeft en wens jullie allemaal een mooi respectvol en sportief schaatsseizoen.
Met het plezier in de schaatssport voorop.

Met sportieve groet

Riëtte Smorenburg