post

Yoga 4 Everybody

Yoga4Everybody

Vorige week werd de droogtraining van de junioren vervangen door een speciale training. Angela Goddijn, yoga instructeur bij Yoga 4 Everybody gaf de junioren en een aantal senioren een ‘gebalanceerde’ yoga training. Deze week zijn de pupillen aan de beurt. Om 18:30 uur worden de pupillen verwacht bij de sportzaal aan de Vroonhoevelaan. Gymkleding (en een matje als je die hebt) meenemen! We nemen zelf ook matjes mee dus als je er geen eentje hebt is dat niet erg.

Yoga is er voor iedereen, je hoeft er niet superlenig voor te zijn. Er wordt bij de training veel bewogen en nadat een aantal oefeningen is gedaan wordt er ook aandacht besteed aan de ontspanning.

Yoga is natuurlijk bij uitstek een balanstraining die gebruikt kan worden ter voorbereiding van de schaats- en skatetrainingen maar natuurlijk ook na de training voor de noodzakelijke ontspanning en herstel van de spieren.  Voor iedereen is de training dus heel bruikbaar!