post

We kijken terug op een geslaagd feest!

Beste leden,

deze ochtend is er een bericht uit gegaan naar de sponsoren die ons hebben ondersteund om er een mooi jubileum van te maken afgelopen zaterdag. Door een bijdrage van hen in de vorm van een korting, een cadeau of een financiële bijdrage hebben we deze bijzondere dag kunnen vieren met leden, oud-leden en relaties en heeft iedereen volop genoten. 

Vanzelfsprekend kan dat evenmin zonder onze trouwe leden en oud-leden. Samen maken wij de vereniging en samen vieren we dat dan ook. Een bedankje aan jullie is dan ook meer dan op zijn plaats. Dat beperkt zich niet alleen tot de actieve leden, de oud-leden of de donateurs. Zeker ook de ouders van onze jeugdleden zijn voor onze vereniging van groot belang en op een mooie dag als afgelopen zaterdag komt dat volop tot uiting.

Door de regen is helaas de skateclinic in het water gevallen. Toch werd ook dat opgelost door de inzet van schaatsplanken trainingstoestellen. Bij de officiële opening waren ook alweer veel (oud-)leden aanwezig, evenals andere relaties. Riette schetste een beeld van onze vereniging over de afgelopen decennia en benadrukte hoe blij we zijn met de sponsoren en de actieve leden. 

Gek van Fietsen en Wethouder Michel du Chatinier zetten de vereniging in het zonnetje

Wethouder sportzaken, Michel du Chatinier, hield een inspirerend verhaal over het belang van sport voor de jeugd en de gemeente in het algemeen. onze fraaie sportaccommodatie langs de N11 geeft veel kinderen en volwassenen de mogelijkheid om met plezier hun sport te beoefenen, aldus de wethouder. Hij overhandigde namens het gemeentebestuur een waardebon aan Cor Doornekamp (82), ons oudste lid. Tot slot gaf ondernemer Rik de Bruin van Gek van Fietsen een racefiets cadeau aan onze vereniging waarop leden een bod konden uitbrengen. De opbrengst kunnen wij zelf aanwenden voor onze vereniging.

ElfstedenspelIn de middag genoten jong en oud van het georganiseerde Elfstedenspel, al zorgde een enorme regenbui dat wij net niet de laatste stempelpost konden halen. In de namiddag werkte het weer goed mee en hebben ruim 100 leden en oud-leden onder het genot van een drankje en barbecue kunnen bijpraten.

Kort en goed. Het was een mooie dag waarop we met trots kunnen terugkijken. Wil je ook nog even nagenieten? Kijk dan even hier naar de foto’s: https://picasaweb.google.com/100979405298821756521/6298008391004954785

Namens bestuur STC De Rijnstreek, willen we jullie hartelijk danken voor jullie deelname aan deze dag en jullie inzet en ondersteuning in de afgelopen jaren!

Sportieve groet,

Miranda Kleijbeuker, Bart de Vries, Pieter Kalshoven en Dick Kerkvliet

Commissie 60 jaar