post

Uitnodiging zomerfeest Avanti 2016

Zomer BBQOp zaterdag 27 augustus a.s. viert omni vereniging Avanti weer het jaarlijkse zomerfeest. Daarvoor nodigen we alle leden en hun partners van harte uit vanaf 17.00 uur in/bij ons clubhuis.

Er is dan volop gelegenheid om, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes, bij te praten na de vakantie, terug te kijken op een mooie fietszomer en vooruit te kijken naar een mooi najaar! Daarom rekenen wij graag op een grote opkomst uit alle Avanti verenigingen.

Voor een goede organisatie van het feest willen we graag weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Daarom verzoeken wij je uiterlijk zondag 21 augustus a.s. via onderstaande Link door te geven dat je komt en met hoeveel personen.

De Link: http://goo.gl/forms/TYQK7sAwj1qrMM373

Wij hopen op mooi weer en zien uit naar een geslaagd feest.

Het omni bestuur:
Frits Engelage
Marcel Baks
Marijke van Ast