post

Strijd met STC De Rijnstreek voor het (cluster oost) zomerkampioenschap 2016!

 Alle clubs cluster Oost

Zondag 26 juni a.s., de Rabobank fietssponsortocht, sport- en spelprogramma en een, gezellige, BBQ.

De organisatie van het hedendaagse (jeugd)schaatsen is volop in beweging! Binnen het steunpunt Noord zijn een aantal clusters gevormd om invulling te geven aan het (jeugd)schaatsen van de toekomst.

Vijf verenigingen t.w.: Vereniging IJssport Koudekerk, IJsvereniging Woubrugge, Vereniging IJssport Leiderdorp, IJsclub Hoogmade en STC De Rijnstreek (Alphen aan den Rijn) vormen gezamenlijk cluster oost. Tijd om als leden, ouders en besturen (nader) met elkaar kennis te maken!

Traditioneel strijden de plaatselijke ijsverenigingen tijdens een natuurijsperiode op hun eigen ijsbaan om de beste plaatsen. Helaas kennen we in de afgelopen jaren geen goede natuurijswinters meer.

Een mooie gelegenheid om oude en (komende) nieuwe tradities met elkaar te verenigen vormt de strijdt om, het eerste (cluster oost) zomerkampioenschap!
Zondag 26 juni a.s. is het zover.

Als deelnemer aan de Rabobank fietssponsortocht verdien je een bijdrage voor de clubkas EN punten voor het eindklassement. Na de fietstocht is het verzamelen op de skeelerbaan te Leiderdorp alwaar er ’s middags tijdens een sport- en spelprogramma gestreden gaat worden om de uiteindelijke winst in het eindklassement om met een gezamenlijke BBQ af te sluiten.

Programma:

  • v.a. 9.00 uur: Start Rabo sponsorfietstocht
  • v.a. 12.30 uur: Clubhuis VIJL geopend
  • 13.00 – 14.00 uur: Inloop deelnemers middagprogramma
  • 14.00 – 16.30 uur: Middagprogramma
  • 16.30 – 18.30 uur: BBQ

Aan het middagprogramma kan zowel op sportschoenen als op skeelers worden meegedaan. Als je skeelers heb neem je ze natuurlijk mee. Deelname is voor alle leeftijden.
Hoe doe je mee?

Schrijf je vooraf in middels het bevoegde inschrijfformulier. Daarop geef je aan welke activiteit je deelneemt en met hoeveel personen je mee eet.

Inschrijfformulier: http://goo.gl/forms/cf4qmd81YraCsicX2

Kosten? Aan deelneming zijn geen kosten verbonden!
We rekenen op een grote opkomst.