post

Rabobank Sponsor Fietstocht 2016

rsft2016 01

Ieder jaar doen er leden (en de familie van deze leden) mee aan de sponsor fietstocht van de Rabobank. Een mooie gelegenheid om lekker sportief met elkaar bezig te zijn, en daar ook nog eens voor betaald te krijgen.

Ook dit jaar deden weer veel leden mee. Opvallend was dat meer van onze leden dit jaar voor de langere tochten kozen. Een flinke groep fietsers deed de 100 km en ook de 60 km deed het goed. Sanne en June (June reed voor het eerst een langere tocht mee) reden ook maar liefst 60 km. Jesse en Brigit deden dat ook maar dan op een tandem!

Naast deze deelnemers deden verschillende families mee met de 20 en de 40 km. Omdat we dit jaar met de OMNI vereniging als startpunt en stempelpost van de tocht fungeerden waren Celeste en Marielle actief in de kantine en Arjette en Sanne bij het stempelen. Ook zij wisten daarmee een bijdrage te realiseren voor de kas van onze vereniging.

De verschillende bijdragen die we dit jaar ophalen zullen gebruikt worden voor het jeugdschaatsen en – skaten en dan met name de aanschaf van materialen voor kinderen die zelf geen materialen kunnen aanschaffen. Deze materialen verhuren we dan aan de deelnemers.

Namens het bestuur willen we ook langs deze weg nog eens iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage!