post

Na Boskoop blijft het klassement ongewijzigd

20160605 Jeugdskeelercup podium kadetten

Dit weekeinde alleen een inline skatewedstrijd van de jeugdskeelercup waaraan leden van onze club meededen. In Boskoop dit keer en het podium zag er geheel hetzelfde uit als bij de vorige wedstrijd.

Op een stralende zondagochtend werd de eer van de club verdedigd door Junior de Blois en Sem Spruit. En evenals vorige keer was hun belangrijkste opponent Stan de Graaf uit Koudekerk aan den Rijn.  Er werd door de heren een drietal keer gestreden om het podium. Een 320 meter sprint, een inline wedstrijd over 2 ronden en een afvalkoers. In de eerste twee wedstrijden was Junior steeds eerste, wist Stan een tweede plaats te behalen en was het voor Sem een prachtige derde plaats. In de afvalkoers kwam Sem pas echt op gang en wist hij Stan achter zich te laten. Helaas niet voldoende voor een tweede plaats op het podium. Toch was het weer mooi om het blauw van De Rijnstreek op het podium te mogen zien en wel op een eerste en een derde plaats!

Niet alleen de pupillen reden een wedstrijd, ook voor de kadetten en junioren was het in de middag strijd! Voor onze vereniging reed weer Daan Spruit mee. Daan reed evenals Sem en Junior eerst een sprint over 320 meter. Deze werd gevolgd door een inline serie over 1000 meter en afgesloten met een afvalkoers. Evenals Junior eerder in de ochtend had gedaan wist Daan op alle afstanden zijn tegenstanders achter zich te houden waarmee hij een meer dan verdiende eerste plaats wist te bereiken.

Komende week is er weer een wedstrijd. Dit keer in de Jan van der Hoorn competitie en deze wordt gereden in Zwanenburg. Wil je meerijden maar heb je (nog) geen vervoer meld je dan even via info@stcderijnstreek.nl