post

Blokland BV verlengt sponsoring

Blokland met Vlag

Blokland BV Machineverhuur uit Ter Aar heeft de sponsoringovereenkomst voor  het komende seizoen weer verlengd. Het bedrijf uit Ter Aar is vorig jaar gestart als sponsor van onze vereniging.

Onderdeel van de overeenkomst betreft de Blokland BV schaatswedstrijd voor pupillen in Leiden. Om de wedstrijdsport verder te stimuleren wordt in Leiden deze wedstrijd georganiseerd voor verenigingen uit de omgeving van Alphen aan den Rijn. Naast de pupillen van STC De Rijnstreek kunnen deelnemers van STG Ter Aar, Nut en Vermaak Leimuiden en Vereniging IJssport Koudekerk zich inschrijven voor deze laagdrempelige wedstrijd. Dit jaar zal de wedstrijd georganiseerd worden op zaterdag 17 oktober.

We zijn bijzonder blij met de sponsoren in het algemeen en Blokland BV in het bijzonder. Dankzij de bijdragen van de sponsoren is het mogelijk te investeren in de breedte- en wedstrijdsport en dat werpt zijn vruchten af. Vorig weekeinde vierde we nog ons zestig jarig bestaan. Veel leden, oud-leden en relaties wisten de weg te vinden naar een gezellige dag met als afsluiting een barbecue. Komend weekeinde staan diverse sporters weer op de schaatsen, een weekeinde naar het zomerijs in de nieuwe elfstedenhal in Leeuwarden.