post

Zestig jaar! Kom je ook op de verjaardag?

STC 60 3

Beste leden,

De datum van ons jubileum is reeds via onze site aangekondigd, en de datum nadert met rasse schreden. Wij nodigen jullie hierbij met veel plezier uit om het 60 jarig jubileum van onze Schaatsvereniging De Rijnstreek met elkaar te vieren!

Zestig jarig jubileum!
Het is een heugelijk moment dat onze vereniging deze zomer 60 jaar bestaat. We willen dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Wij zijn druk bezig om op onze verjaardag (18 juni) een feestelijk programma te organiseren en wij zouden het op prijs stellen als jullie ook zouden kunnen komen.

Het feestelijke programma zullen wij deze dag in de geest van onze vereniging invullen. Dat betekent sport & spel voor jong en oud in een sfeer van gezelligheid en sportiviteit. In de ochtend organiseren wij voor de jongste jeugd en Alphense kinderen een skeeler clinic. Om 12 uur zullen wij met koffie en gebak stilstaan bij ons jubileum en daarna staat ons “elfstedenspel” op de agenda dat wij graag met jullie gaan spelen. En wij sluiten de dag af met een smakelijke barbecue.

Nog even samenvattend:

Wanneer:  18 juni 2016 

Waar:

 

Clubhuis OMNI Vereniging Avanti

Amerikalaan 163, 2408 TX  Alphen aan den Rijn 

Programma 

10:00 – 11:00 uur   skeeler clinic voor jongste jeugdleden en Alphense jeugd (niet leden)
12:00 – 13:00 uur   officieel stilstaan bij ons jubileum met koffie en gebak
13:00 – 16:00 uur   “Elfstedenspel” voor leden
16:00 – 20:00 uur   barbecue 

Kom je ook? Schrijf je in!
Vanzelfsprekend zouden wij het leuk vinden als jullie op deze feestelijke dag meedoen en samen deze dag (of een deel van de dag) kunnen meevieren. Het zou fijn zijn als je/jullie ons voor 1 juni kunnen laten weten via onderstaande link met hoeveel personen jullie komen en op welk deel van de dag.

https://docs.google.com/forms/d/1TpyJfTX3bAdrD3C0XgMnYUuyfUfjE9xK37YqagA7FLo/viewform?usp=send_form