post

Uitnodiging Poldercross Koudekerk

VIJK-logo

Op donderdag 7 juli 2016 organiseert de jeugdcommissie van Vereniging IJssport Koudekerk voor haar jeugdleden een poldercross. Jeugdleden van onze vereniging zijn ook uitgenodigt om deel te nemen aan dit evenement. De deelnemers gaan onder leiding van trainers van VIJK vanaf 19:00 uur de polder in voor een tocht van ongeveer anderhalf uur. Deelname is gratis.

Er wordt op 7 juli tussen 18:30 en 18:45 verzameld op Hondsdijk 33 in Koudekerk aan den Rijn. Voor de training wordt er aangeraden om kleding en schoenen aan te trekken die vies en nat mogen worden en een handdoek en droge kleding mee te nemen. Er zullen waarschijnlijk sloten en grasvelden moeten worden getrotseerd. Na de warming-up, vertrekt om 19:00 de eerste groep de polder in. Na afloop van de tocht om 20:30, is er voor elke deelnemer limonade en een versnapering. Ouders kunnen op de locatie koffie, thee of een ander drankje te kopen.

Als je wilt deelnemen aan de poldertocht,  moet je eerst aanmelden. Dit kan tot 30 juni door een email te sturen naar het volgende email adres: monicahoogeveen@casema.nl. Vermeld in je email je naam, je geboortedatum en dat je lid bent van STC de Rijnstreek.