post

Freerunning clinic

FreeRunning Clinic

Op maandagavond aanstaande doen we het eens anders. In plaats van de reguliere droogtrainingen bieden we een freerunning clinic aan. Onder leiding van Joris Heemskerk, fervent freerunner en trainer bij DOS wordt in de Voornhoeve gymzaal de clinic gegeven.

Van 19:15 uur tot 20:15 uur kunnen de kinderen tot 13 jaar, die normaal onder leiding van Kim de Bruin trainen starten. Een uur later om 20:15 uur  kunnen de junioren en senioren werken aan hun skills.  

De training wordt gegeven in plaats van de reguliere droogtraining. 

Het adres van de gymzaal is: Vroonhoevelaan 2, 2408 ST Alphen aan den Rijn

Voor de training lekker makkelijke sportkleding aandoen zoals je ook bij een normale gymles zou dragen. Aangezien we in een sportzaal trainen moet je ook gymschoenen voor in de zaal aantrekken (dus GEEN zwarte zolen).