post

Eerste Jan van der Hoorn wedstrijd

JvdH 20160429

Het was koud maar droog vrijdagavond, bij de eerste wedstrijd in Lisserbroek. Vier rijders van onze vereniging deden mee.

Sem Spruit als jongste deelnemer, Koen van Vliet, Mirthe Paul en Daan Spruit deden mee met deze eerste wedstrijd van het seizoen. Naast de leden van de Rijnstreek deed ook een aantal deelnemers mee die normaal bij ons trainen. Voor Woubrugge was dat Lucas van der Meulen en voor Koudekerk waren dat Tygo en Sven Kompier. Al met al was er dus een behoorlijke afvaardiging al mogen dat er altijd meer zijn.

Voor de Rijnstreek was het een succesvol avondje. Sem behaalde een tweede plaats, evenals Mirthe en Daan Spruit werd eerste. Alles bij elkaar werd er goed gereden door de deelnemers.

Komende zondag start de jeugdskeelercompetitie in Leiderdorp, ook een heel leuke competitie met wedstrijden in de regio. Lijkt het je leuk om eens mee te doen dan zijn deze wedstrijden een mooie opstap!

Lees hier hoe je je voor de jeugdskeelercup kan aanmelden!
http://www.knsbgewestzh.nl/inline-skaten/jeugdskeelercup1/