post

Zomertrainingen 2016

Zomertraining 1De zomertrainingen voor 2016 starten al snel. Inmiddels is met de trainers afgestemd op welke wijze we deze trainingen vorm gaan geven. Om er zeker van te zijn dat we de trainingen kunnen bemensen willen we wel graag weten of en wanneer jullie mee gaan doen. Vandaar nog even alles op een rijtje en de vraag aan jullie om aan te geven wanneer je komt.

Droogtrainen (vanaf 25 april)

Droograinen doen we dit seizoen op de maandagavond. Van 18:30 uur tot 19:30 uur doen we dit met de jongste jeugd. Om 19:00 uur starten de junioren en senioren.

Inline skaten (vanaf 16 april)

Inline skaten doen we op woensdagavond en zaterdagmiddag. Woensdagavond van 18:00 – 19:00 uur en zaterdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur voor de jongste jeugd (<=12 jaar), woensdagavond van 19:00 – 20:00 uur voor de junioren (> 12 jaar) en woensdagavond van 20:00 tot 21:00 uur voor de senioren. 

Naast de reguliere trainingen wordt er ook een groep geformeerd die op dinsdagavond de polder induikt. Vanaf 19:00 uur wordt vanaf Avanti gestart. 

Fietsen (vanaf 17 april)

Net zoals voorgaande jaren wordt er gefietst in samenwerking met Vereniging IJssport Koudekerk aan den Rijn. We starten met de jongste jeugd vanuit Koudekerk aan den Rijn en rijden daarna gezamenlijk naar de wielerbaan in Leiderdorp of (in een enkel geval) Avanti. De oudere jeugd rijdt vanuit Koudekerk de polders in. Omdat we ook fietsers vanuit Alphen verwachten kunnen we waar mogelijk met een groep vanuit Alphen starten en aansluiten bij de groep uit Koudekerk. Dit hangt vanzelfsprekend ook af van de aanmeldingen!

Activiteiten

Naast de reguliere trainingen zullen er dit jaar diverse andere activiteiten worden georganiseerd. Op 4 juni is er de OMNI kennismakings dag, 18 juni ons zestig jarig jubileum en op 25 juni het jeugdtrainingsweeekeinde. Houd de nieuwsbrief en website verder in de gaten voor de overige activiteiten.

Registreren

Registreren voor de diverse trainingen vinden we fijn. Dat kan je hier doen:  https://drive.google.com/open?id=1QZMEKz1CouWNh-74fljWytcYeDdoWdkPT4Tpjtz_7yo