post

Zomerijs 2 en 3 juli

Zomerijs 1

In het weekend van 2 en 3 Juli willen we weer naar het zomer-ijs gaan. Omdat Thialf weer dicht is voor renovatie zal het zomer-ijs dit jaar in de Elfstedenhal in Leeuwarden zijn.

We willen op zaterdagochtend met z’n allen met eigen vervoer vanaf Avanti vertrekken, ’s middags gaan schaatsen en dan op camping “De Kleine Wielen” onze tentjes opzetten.
Zie ook: http://campingdekleinewielen.nl/

De volgende dag de tenten inpakken en nogmaals een ijstraining. We zullen als er behoefte aan is een training organiseren, maar de nadruk zal toch liggen op lekker schaatsen.

Het is de bedoeling dat de deelnemers zelfstandig kunnen kamperen, of dat er iemand meegaat om een en ander te begeleiden en natuurlijk dan ook zelf lekker te gaan schaatsen.
Het avondeten en ontbijt dient door de deelnemers zelf worden geregeld. Voor degene die geen zin hebben om te koken, er is ook een snackbar en petit restaurant op het terrein.

De prijs voor de overnachting is ongeveer €7,– per persoon, de entree voor de ijsbaan schatten we in op €18,– voor 2 dagen

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel mensen er meegaan graag even voor 8 mei laten weten of je van plan bent om mee te gaan. Stuur even een berichtje aan: tondekleer@stcderijnstreek.nl

Je dient zelf een plaatsje te bespreken op de camping. Als je al een plaatsje wilt reserveren op de camping even melden dat het om het veldje bij de twee trekkershutten gaat.

Namens STC De Rijnstreek

Cock Doornekamp, Ton de Kleer