post

Skeelerclinic in samenwerking met de Omniskaters

SkateRemmen

Met het blokje of de sleep? Lekker toeren of alleen? Skatevereniging OMNI Skaters en schaatsvereniging STC de Rijnstreek geven zaterdagmiddag 16 april een clinic voor jong en oud over skeeleren op de weg en op de baan. Jan van der Hoorn schaatssport is aanwezig met een stand met skeelers om direct uit te proberen. De clinic start om 14.00 uur op de Wielerbaan van Avanti in Alphen aan den Rijn. Een ideale middag voor gezinnen en bovendien is meedoen gratis.

Remmen en balanceren
De middag start met een remtraining voor volwassenen van 14.00 tot 15.00 uur. Gelijktijdig is er de clinic ‘Balance on wheels’ waarbij deelnemers alles leren over balans op de skates. Van 15.00 tot 16.00 uur kan iedereen even op adem komen bij de uitleg van OMNI Skaters en STC de Rijnstreek over hun verenigingen, cursusaanbod en wedstrijd- en toerskaten. STC de Rijnstreek sluit de middag af met een skeelertraining speciaal voor de jeugd terwijl de volwassenen toekijken of zelf nog een rondje maken op de skates. Voor de deelnemers die verder willen met skeeleren is er op 19 april een toertocht met begeleiding waarbij zij alles uit de clinic in praktijk kunnen brengen.

Meer informatie: www.omniskaters.nl en www.stcderijnstreek.nl