post

Kick Off zomertrainingen 2016 en workshop skeeleronderhoud

SkeelerOnderhoudHet zomerseizoen komt alweer bijna om de hoek kijken en zal starten op 16 april aanstaande. Om jullie meer te informeren over het zomerseizoen, en dit met elkaar te beginnen hebben we een kick-off van het zomerseizoen gepland.

 

De kick off zal woensdag 13 april plaatsvinden om 18:30 uur in ons eigen clubhuis aan de Amerikalaan. Op deze avond leggen we natuurlijk uit wat wij aankomende zomer allemaal kunnen aanbieden.

 

Onderhoud skeelers
Nog even en we kunnen de skeelers weer uit de kast pakken om lekker onze rondjes op het asfalt te maken. Sommigen hebben dat wellicht al gedaan!
Natuurlijk hebben ook skeelers onderhoud nodig om er zo lang en goed mogelijk plezier van te kunnen hebben. Daarom wordt er tijdens de kick off een een workshop skeelers onderhouden gegeven. Onder leiding van Swen Kleijbeuker (werkzaam bij Jan van der Hoorn) gaan we onder andere met elkaar de skeelers schoonmaken.

 

Jullie mogen dus allemaal jullie skeelers meenemen zodat ze gelijk schoongemaakt kunnen worden.
Swen zal ook het een en ander in verschil van skeelers en wielen uitleggen, zodat als je eventueel op het punt staat skeelers of nieuwe wielen te kopen alvast advies kan krijgen.

 

Deze avond begint om half 7 en zal rond half 9 afgelopen zijn, zodat ook de schaatsers uit Leiden aan kunnen sluiten. Ouders zijn van harte welkom om mee te kijken en mee te doen.

 

Tot 13 april!

 

sportieve groet,

 

Wendy Breedijk

.