post

Inline skatewedstrijden

JvdH

In onze regio worden verschillende wedstrijden georganiseerd, over het algemeen door twee organisaties. Leden van onze vereniging doen over het algemeen met beide competities mee. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier!

Moet je meedoen aan deze wedstrijden? Welnee, dat is helemaal niet nodig. Wij denken wel dat het leuk is. Door een wedstrijd te rijden leer je hoe snel je zelf kan rijden en door het vaker te doen kan je zien dat je door de trainingen beter of sneller wordt. Winnen is dus ook niet het belangrijkste. Natuurlijk is het leuk om op het podium te komen maar dat is geen doel op zich. Daarbij komt dat het gezellig is om met je clubgenoten samen de wedstrijden te rijden, elkaar aan te moedigen en aangemoedigd worden! De wedstrijden die gehouden worden zijn er voor iedereen, of je al snel kan skaten of nog niet, dat maakt niet uit! Het gaat immers om de vorderingen die je maakt.

De Jan van der Hoorn inline skatecompetitie

Deze competitie wordt op verschillende plaatsen gereden en één daarvan is onze eigen wielerbaan. De wedstrijden worden altijd gereden op vrijdagavond en beginnen dan om 19:00 uur. Je kan meedoen met deze wedstrijden voor 2,50 euro per keer of in één keer 10 euro.

Op de website van de competitie (http://www.janvanderhoorn.nl/j-v-d-hoorn-jeugd-inline-skate-competitie/) kan je alle informatie vinden over de wedstrijden. Je kan je ook meteen inschrijven. Daarnaast staan alle wedstrijden al opgenomen in onze eigen kalender op https://stcderijnstreek.nl/kalender.

Aanstaande vrijdag 27 april is de eerste wedstrijd trouwens al. Wil je  daarheen gaan en heb je geen vervoer of wil je gewoon met iemand meerijden,  meld je dan even via info@stcderijnstreek.nl.

De jeugdskeelercup

De tweede competitie waar veel van onze leden aan mee doen is de jeugdskeelercup. Ook hiervan worden de wedstrijden vrijwel allemaal in de regio gereden. Deze competitie rijdt de wedstrijden echter veel op zondag.

Op zondagmorgen rijden de jongste pupillen de wedstrijden, op zondagmiddag rijden de pupillen 1 tot en met de junioren.

Op de website van de jeugdskeelercup kan je alle informatie vinden over inschrijven en meedoen: http://www.knsbgewestzh.nl/inline-skaten/jeugdskeelercup1/

Als je nog vragen hebt over de wedstrijden spreek ons dan eens aan bij de trainingen.