post

Zomerkleding

Inline skatepak nieuw

Over iets minder dan twee weken is het al zover. Dan is er de gelegenheid tot het verkopen van zomerkleding en het passen en bestellen van nieuwe kleding. We moeten er vroeg bij zijn zodat onze leverancier voldoende tijd heeft de kleding geproduceerd te laten worden.

Kleding kunnen we passen op zaterdag 20 februari van 14:00 tot 16:00 uur in ons clubhuis aan de Amerikalaan. Op dit moment kunt u ook uw eigen kleding aanbieden. U stelt zelf de prijs vast waarvoor wij het aanbieden. 
Sinds dit jaar hebben we een nieuwe leverancier. Vanaf nu bestellen we onze kleding bij Jan van der Hoorn in Ter Aar. Voordeel van deze nieuwe leverancier is dat er gedurende het seizoen ook gepast kan worden in de winkel dus ook gedurende het seizoen kunnen bestellen. Daarnaast zijn er prima afspraken gemaakt over prijzen en levering.
 
Dit betekent concreet voor de zomer dat de volgende kleding kan worden besteld:
 
 • Inline skate pak 55 euro
  • een compleet pak om lekker in te kunnen trainen en natuurlijk ook om tijdens de wedstrijden te gebruiken
 • Wielren / skateshirt 42 euro
  • op de fiets maar in combinatie met de short tight kan je er ook prima in trainen of wedstrijden in rijden
 • Wielerbroek 48 euro
  • meefietsen doe je natuurlijk in een goede wielerbroek
 • Short tight 32 euro
  • als je het prettiger vindt om geen inline skatepak te dragen is een short tight een prima alteranatief. Eventueel in combinatie met een wielren/skateshirt. Overigens kan je deze natuurlijk ook prima gebruiken bij de droog- en balanstrainingen
 • Rijnstreek Hoodie 21 euro kinderen / 25 euro volwassenen
  • een hoodie met je EIGEN naam op de achterkant en het Rijnstreek logo op de voorzijde