post

Inzell 2015

Inzell 2015

Inmiddels voor het tweede jaar reist er in oktober een aantal Rijnstrekers af naar schaatsmekka Inzell.

Naar aanleiding van een initiatief van Martien de Graaf vorig jaar lijkt een traditie geboren. Vorig jaar is een groep Rijnstrekers en schaatsers van Vereniging IJssport Koudekerk voor het eerst naar Inzell afgereisd voor een week training, wedstrijden en vanzelfsprekend fun. Dat dat leuk en nuttig is mag al op voorhand bekend zijn. Het succes van deze reis bleek vorig jaar zo groot dat het onontkoombaar was wederom af te reizen.

Dit jaar is door de groep van 18 deelnemers, inmiddels alweer aan twee wedstrijden meegedaan, is er een clinic gevolgd bij Schaattraining en advies van Monique Vergeer en wordt er getraind, getraind en ongelofelijk veel plezier gemaakt. Met 18 deelnemers zit je wel meteen aan je maximum zegt Martien. Niet alleen de accommodatie maar ook de trainingen zelf lenen zich niet voor hele grote groepen. Daarvoor is ook het schaatskamp in Heerenveen beter geschikt. Naast de schaatsers zijn ook drie trainers van de vereniging mee. Naast Martien zijn dat Cock Doornekamp en Wendy Breedijk.

Volgende week hopen we (nog) meer van deze reis te mogen publiceren!