post

Laatste Jan van der Hoorn wedstrijd zaterdag 19 september

Jan van der Hoorn inline skate

Morgen (zaterdag 19 september) vind de laatste wedstrijd in deze competitie plaats. In Lisserbroek wordt groot uitgepakt.

Hopelijk doen er veel leden van onze club mee op deze leuke dag die al om 11:00 uur begint! Je kan overigens gewoon mee doen, of je nu wel of nog geen wedstrijden hebt gereden!

Vanaf 11:00 tot 12:00 uur kan iedereen lid of geen lid deelnemen aan de Skeeler Molentocht. Deze bestaat uit het rijden van rondjes op de skeelerbaan waarbij verschillende hindernissen overwonnen moet worden.

Om 12:30 worden de kortebaan wedstrijden gehouden. Dat is een individuele skeelerrit van 100 meter. Ook hier is de deelname toegestaan voor jongeren en volwassenen lid of geen lid van de club. Wie geen skeelers heeft kan er een paar lenen want de KNSB skeelerkar is aanwezig.

IJsclubs zullen zich deze dag aan u presenteren net als onze sponsoren en relaties, ook zulen de Feesttoeters uit Sassenheim het terrein van de Skeelerbaan omtoveren in “klein Thialf”

Vanaf 14:00 uur kan het publiek genieten van de finale wedstrijden van de Inline jeugdcompetitie Jan van der Hoorn. Het is een afsluiting van 7 competitie wedstrijden die het afgelopen seizoen verreden zijn.
Omstreeks 16:00 uur zal er gestreden worden om de Open Grote Prijs van de Bollenstreek door oudere junioren en senioren!