post

Kennismakingsaanbod Leiden

Schaatsen

Op 12 september organiseren we een kennismakingsmiddag bij ons clubhuis voor nieuwe jeugdleden. Jeugd tot 13 jaar kan vervolgens 4 lessen mee trainen om kennis te maken met onze vereniging en de schaatssport.

Het is voor het eerst dat we dit organiseren.  Op zaterdagmiddag 12 september zullen we meer vertellen aan kinderen tot 13 jaar en hun ouders wat het schaatsen in Leiden betekent en hoe een training eruit ziet. De vier lessen kosten 25 euro en mocht men lid worden dan zal deze bijdrage in mindering worden gebracht op het lidmaatschap. Ouders en kinderen die zich al hebben aangemeld kunnen natuurlijk ook van deze mogelijkheid gebruik maken. Tijdens de informatiesessie wordt ook uitgelegd wat er nog meer georganiseerd wordt binnen onze leuke club. Denk hierbij aan het skeeleren in de zomermaanden en het trainingskamp in Heerenveen.

De informatiemiddag is op zaterdag 12 september bij Avanti om 15:00 uur (inloop vanaf 14:30 uur). Aansluitend kunnen kinderen ook meedoen aan de skeelertraining.

Inlichtingen en aanmelding voor de informatiemiddag: info@stcderijnstreek.nl en/of telefoon 06 – 15030337.