post

Buntsma Clubactie

Buntsma

Schade aan uw auto is natuurlijk nooit leuk. Behalve voor ons! Want van 1 september tot en met 31 december 2015 schenkt Buntsma Autoschade per afgehandeld schadegeval een bedrag van 25 euro aan onze club als u daarvoor kiest. Mocht u dan toch schade hebben en u kiest voor ons als club dan spekt u de clubkas van één van de leukste verenigingen uit Alphen aan den Rijn: schaatsvereniging STC De Rijnstreek. Zo is ‘boem’ toch nog leuk scoren!

Wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen kiezen voor onze club. De extra inkomsten besteden wij hierbij aan verschillende doelen waaronder:

  • financiele ondersteuning van kinderen die anders niet kunnen sporten. Wij schaffen materialen (schaatsen / skates) aan die geleend kunnen worden.
  • extra opleidingen voor onze trainers / begeleiders

Laat het dus ook aan uw familie, buren, vrienden weten! Bij een schadegeval even aangeven dat de bijdrage naar STC De Rijnstreek moet!

Op de website van Buntsma autoschade kunt u eventueel nog meer informatie en de actievoorwaarden terugvinden: http://www.buntsma-autoschade.nl/