post

Agenda’s bijwerken

Agenda

Met de start van het schaatsseizoen in zicht is het weer de hoogste tijd om de agenda’s bij te werken.
Trainersbijeenkomsten, kick-off jeugd Den Haag, een interclub wedstrijd en natuurlijk gewoon de start van de trainingen.

23 september – 19:00: Trainersbijeenkomst in het clubhuis
We beginnen met de trainersbijeenkomst. Woensdag 23 september. Op die datum verwachten we alle trainers van onze vereniging van 19:00 tot 21:00 uur in ons clubhuis. Hiervoor is apart een uitnodiging al verstuurd. We gaan hierbij in op onze plannen voor de toekomst, de organisatie rondom de trainingen in het komend seizoen (groepsindeling en meer) en natuurlijk ook op de training zelf. Heb je je nog niet aangemeld doe dat dan direct even door een berichtje te sturen naar tondekleer@stcderijnstreek.nl

2 oktober – 19:30 uur: Kick Off – Jeugd Den Haag
Net als vorig jaar starten we dit jaar met een kick-off voor de jeugd die in Den Haag schaatst. Tijdens deze kick off nemen we kort het seizoen met elkaar door, bespreken we hoe we ons naar en in Den Haag begeven en maken we kennis met de trainers. De trainers vinden het natuurlijk fijn om te weten wat jij dit jaar verwacht dus bereid je voor zodat al je vragen beantwoord kunnen worden! De groepsindeling zullen we ook voor die tijd gepubliceerd hebben op de website.

Kleding! Wij verwachten dat de bestelde kleding ook op 2 oktober opgehaald kan worden.
Om 19:00 uur zijn we in het clubhuis om een en ander uit te reiken (mits betaald natuurlijk)!

3 oktober Interclub wedstrijd Den Haag
Jubileumwedstrijd voor licentiehouders van STC De Lekstreek. Zie elders in de nieuwsbrief!

5 oktober: Senioren Den Haag
Op 5 oktober begint voor de senioren Den Haag op de maandagavond het schaatsseizoen! Binnenkort zal een carpoolvoorstel worden gemaakt!

6 oktober: Jeugd – Den Haag 2e uur
Jeugd Den Haag voor wie een tweede uur van toepassing is mogen op 6 oktober de schaatsen onderbinden! Binnenkort zal onderling worden afgestemd over carpoolen!

6 oktober: Jeugd – Leiden 2e uur
Jeugd Leiden voor wie een tweede uur van toepassing is mogen op 6 oktober de schaatsen onderbinden! Binnenkort zal onderling worden afgestemd over carpoolen!

9 oktober: Jeugd Den Haag
Op 9 oktober is het dan ook echt zover voor de jeugd Den Haag, de start van het schaatsseizoen. Een carpoolschema is in de maak en zal binnenkort gedeeld worden. We verwachten in ieder geval iedereen om 17:15 uur bij de Gamma zodat we om 17:30 uur naar Den Haag kunnen vertrekken!

10 oktober: Jeugd Leiden
Op 10 oktober mogen ook de kinderen in Leiden starten met schaatsen!

28 november: Jeugdkamp 2015
Ieder jaar wordt voor de jeugd Den Haag het jeugdkamp georganiseerd. Geef vast aan of je van plan bent mee te doen dit jaar door een berichtje te sturen aan tondekleer@stcderijnstreek.nl. Meer informatie zal spoedig volgen!