post

Nieuwe sponsor – Greenworks

greenworks

We zijn heel blij met onze nieuwe sponsor, die dankzij de inspanningen van de familie Kleijbeuker, ons komend seizoen ondersteunt: Greenworks uit Schagen – leverancier van jong uitgangsmateriaal voor de professionele teelt van potplanten en zomersnijbloemen. http://www.green-works.nl/

Dankzij deze, en onze bestaande sponsoren, zijn wij steeds beter in staat om het niveau in de club te verhogen door middel van extra opleiding en training. Daarnaast kunnen we onze activiteiten ook beter ondersteunen en uitbreiden.

We verwelkomen Greenworks bij deze en hopen samen met hen een mooie invulling te geven aan onze doelstellingen.

Indien je zelf geinteresseerd bent in sponsoring van onze mooie club of een bedrijf kent die ons kan ondersteunen, neem dan even contact op met Dick Kervliet: dick.kerkvliet@stcderijnstreek.nl.