post

Inschrijven schaatslessen Leiden 2015-2016

FotoLeiden 2 Klein

Ook voor de schaatslessen in Leiden kan men zich inschrijven. Met extra wedstrijden en de mogelijkheid om een uur extra te schaatsen hopen we dat we het aanbod weer meer kunnen laten aansluiten op een ieders behoefte!

Omdat we dit jaar een groot aantal leden hebben die naar Den Haag gaan om te schaatsen is er extra ruimte voor nieuwe aanmeldingen in Leiden! Die zijn ook wel noodzakelijk om de baan daar voor ons betaalbaar te houden!

Heb je dus een broertje, zusje, neefje, nichtje, vriendje, vriendinnetje of anderszins iemand die bij ons wil komen schaatsen, laat ze zich dan vooral snel aanmelden! Dat kan, ook voor een proefles via:
https://docs.google.com/forms/d/14mXS5sTobnN4-LKIRuwUpLWfqBmubqLabdpn3DcYhtc/viewform?usp=send_form.