post

Hulp gevraagd

 Hulp gevraagd

Voor de verschillende trainingen met de jongste jeugd hebben we steeds hulp in de bar waarvoor we enorm dankbaar zijn. De komende periode zouden we echter nog graag een beroep doen op ouders om ons te helpen.

Zaterdag 16 mei
Aanstaande zaterdag is eerste Jeugdskeelercup wedstrijd en kunnen we wel wat hulp gebruiken. Tussen 10:0 uur en 16:00 uur zijn er wedstrijden. Als je twee uurtjes beschikbaar hebt en ons kan helpen dan heel graag!

Vrijdag 22 mei
Op vrijdag is de eerste Jan van der Hoorn wedstrijd op onze locatie. Van 18:00 uur tot 21:00 uur kunnen we wel een handje gebruiken!

Maandagavond
De maandagavond is nog altijd een uitdaging. We zouden vooral hulp kunnen gebruiken van 19:30 uur tot 21:00 uur. Als er meer mensen zijn is het aantal keren dat we een beroep moeten doen op hulp vrij klein!

Als je één van deze momenten kan helpen meld je dan even via de mail: mailto:bartrdevries@gmail.com!!