post

Gezamenlijk trainingsweekeinde 27 en 28 juni

Trainingsweekeinde

Vorig jaar hebben een drietal verenigingen de handen ineen geslagen en is er een zomertrainingsweekeinde georganiseerd. Vereniging IJssport Koudekerk waarmee al warme banden waren en Vereniging IJssport Leiderdorp boden samen met STC De Rijnstreek een gevarieerd programma dat werd afgesloten met een gezellige barbecue.

Fietsen, Skaten en droog/balantraining in één weekeinde op verschillende locaties waarbij we ook het geluk hadden dat de dames van het professionele schaatsteam Activia een deel van de training gaven.

Voor 2015 staat het weekeinde gepland op 27 en 28 juni. Het programma daarvan moet nog verder worden uitgewerkt maar 28 juni valt natuurlijk samen met de Rabobank Sponsor Fietstocht. Het idee op dit moment is om met de totale vereniging een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te fietsen door echt iedereen mee te laten doen. Op die manier kunnen we ook proberen ons recordbedrag van vorig jaar te verbeteren. Vanzelfsprekend proberen we weer op een mooie manier af te sluiten!

Noteer het weekeinde dus vast in de agenda en reserveer ook zeker de 28e juni voor de Rabobank Sponsor Fietstocht!