post

Eerste Jan van der Hoorn wedstrijd goed bezocht

JvdHoorn 2404

De eerste wedstrijd van de Jan van der Hoorn inline skate competitie in Lisserbroek werd goed bezocht. Zowel door de deelnemers in het algemeen als door de sporters van de Rijnstreek.

Op 24 april was de aftrap van de reeks wedstrijden zoals gewoonlijk in Lisserbroek. Het was die avond op zich mooi weer maar werd langzaam aan wel wat kouder. Veel Rijnstrekers, die aan de start verschenen, waren voor het eerst op een inline skatewedstrijd aanwezig.

Sem Spruit, Sanne Kleijbeuker, June en Junior de Blois kwamen uit in de jonste categorieen. Koen van Vliet, Dirk en Niek Leliveld en Celeste Hagen kwamen uit bij de kadetten en Junioren B. Alle jongste deelnemers deden voor het eerst mee aan een wedstrijd. Bij de junioren was het debuut voor Celeste Hagen.

Sem Spruit en Junior de Blois wisten zich op het podium te plaatsen, beiden werden eerste in hun categorie. Alle anderen reden weliswaar geen podiumplaatsen maar op zich hele nette wedstrijden. Voor Koen was het spannend omdat hij bijn het gehele schaatsseizoen op de bank moest zitten als gevolg van een blessure.

Volgende wedstrijd 8 mei in Kudelstaart!

Komende vrijdag is er wederom een wedstrijd, dit keer nog iets dichterbij in Kudelstaart. We hopen daarbij wederom op veel deelnemers!
Deelname aan een wedstrijd kost 2,50 euro en 2,50 euro borg voor het startnummer. Deze krijg je dus weer terug bij inleveren.
Deelname is echt voor iedereen. Je hoeft geen snelle rijder te zijn om lekker een keer een wedstrijd te kunnen rijden.

Kudelstaart is voor onze Rijnstrekers misschien ook een goede oefening. Op 16 mei wordt op onze eigen baan een jeugdskeelercup wedstrijd gereden en op 22 mei wordt een wedstrijd van de Jan van der Hoorn competitie gereden!