post

Warme start zomerseizoen

Inline Skaten Jeugd

Ieder jaar worden we als vereniging in de zomer weer wat actiever. De schaatsen zijn de kast nog niet in of we zijn alweer gestart met fietsen, inline skaten en droog/balanstrainingen.
 
Let op! De droog- en balanstraining op donderdagavond is er ook voor de jongste jeugd en de senioren!
 
Afgelopen week startte het zomerseizoen echt en dat ging gepaard met prachtig weer. Op woensdag al konden de jongste kinderen (van 6-13 jaar) beginnen met de eerste inline skatelessen op de wielerbaan van Avanti. Het werd aanzienlijk druk met veel enthousiaste kinderen waarbij ook de ouders konden genieten langs de baan van prachtig zomerweer. Om acht uur startten de senioren van de vereniging die samen met deelnemers van Stichting De Sportvrouw de baan volop gebruikten.
 
Ook dit jaar weer een grotere opkomst. Allereerst omdat meer senioren van de vereniging zijn gaan trainen maar daarnaast ook omdat er zich veel nieuwe deelnemers bij De Sportvrouw hebben aangemeld.
 
Op donderdagavond was het ook druk bij de start van de droog- en balanstraining. Drie groepen, pupillen, junioren en senioren maakten gebruik van diverse materialen om de schaatstechniek te verbeteren en kracht op te bouwen. Nieuw zijn de trainingen op zaterdag voor de jeugd. In de morgen kunnen zij een toertocht fietsen die in samenwerking met Wielervereniging Avanti wordt uitgevoerd en de middag wordt weer gebruikt voor de jongste jeugd op de inline skates. 
 
We hebben dit jaar een bijzonder mooi en gevarieerd zomerprogramma dat voor leden zonder extra kosten is. Nieuwe leden die instromen betalen slechts 25 euro om mee te kunnen doen. 
 
Deze week zijn de activiteiten verder uitgebreid om maandag, woensdag en vrijdag met diverse trainingen voor verschillende doelgroepen en vrijdag start ook de eerste inline skatewedstrijd in de regio. Er is veel te doen en er wordt gelukkig ook veel gebruik van gemaakt!