post

Vrijdag eerste Jan vd Hoorn wedstrijd

Koen start

Komende vrijdag start de eerste wedstrijd in de Jan van der Hoorn Inline Skate Competitie. Deze zal in Lisserbroek verreden worden.

Laagdrempelig
Zoals al eerder gezegd is de competitie laagdrempelig en voor iedereen tot 18 jaar toegangkelijk. Een aantal van onze leden heeft al aangegeven mee te doen aan de wedstrijden maar dat kunnen er, gezien de hoeveelheid kinderen die op maandag, woensdag en zaterdag komen skaten, best meer zijn! De wedstrijd is bedoeld voor alle skaters, ook als je nog geen ervaring hebt met wedstrijden dan is juist deze competitie het moment om mee te doen en ervaring op te gaan doen.

Programma
De wedstrijd aanstaande vrijdag bestaat uit:

  • Individuele tijdrit over 240 meter
  • Inline wedstrijd over 330 meter (start met 4-5 rijders tegelijk) (2 maal)
  • (Mini)marathon (t/m pupillen 2 = 3 ronden; pupillen 1 = 4 ronden; kadetten = 7 ronden; junioren A & B = 8 ronden; ouder dan 18 jaar = 12 ronden.

Kosten
Kosten voor deelname bedragen per keer 2,50 euro (of als je aan alle wedstrijden wilt deelnemen 10 euro in één keer). Je betaalt ook 2,50 euro voor je beennummer, dat krijg je weer terug als je het beennummer inlevert.

De wedstrijden beginnen om 19:00 uur en je kan je vanaf 18:00 uur inschrijven. Zorg wel dat je op tijd bent zodat je ook tijd hebt om warm te rijden!

Mocht je geen vervoer hebben mail dan even met bartrdevries@gmail.com. Dan zorgen wij er voor dat je met iemand mee kan rijden!

Waar moet ik zijn?
Het adres van de skeelerbaan in Lisserbroek is:
Hillegommerdijk 53
2165 AN Lisserbroek