post

Remtraining en skatetests

SkateRemmen

Samen met de Alphense Omniskaters verzorgen we op zaterdag 18 april diverse activiteiten op de Wielerbaan van Avanti.

Remtraining
In het kader van de nationale sportweek verzorgen de Omniskaters al enkele jaren een speciale remtraining. Niet onverstandig als je op de openbare weg wil genieten van het skaten! Deelname aan deze remtraining is gratis al moet een ieder zich bij voorkeur wel even aanmelden via info@omniskaters.nl.

Wij sluiten als vereniging aan op 18 april door samen met de Sportvrouw de middag te vullen met skatetrainingen. De twee verenigingen werken al enkele jaren samen en geven twee keer per week training op de wielerbaan van Avanti (conditie en techniek). De kennismaking op 18 april staat open voor jong en oud.

Skates Testen
Jan van der Hoorn schaatssport biedt vervolgens ook de mogelijkheid om skates te testen, uit te proberen. Zij geven vanzelfsprekend ook graag advies over gebruik en aankoop!

Kinderen
Kinderen kunnen op de middag zelf komen of aansluiten voor een proefles vanaf 16:00 uur.

Alles bij elkaar een mooi moment om je techniek(en) te verbeteren, advies te krijgen of gewoon eens lekker een rondje te rijden op een baan zonder drempels of verkeer.

Bescherming
Kom je ook dan is een helm en bescherming verplicht, als je die niet hebt dan zijn ze in beperkte mate te leen! De baan is vanaf 14:00 uur open!

Alles op een rijtje
Wanneer: 18 april vanaf 14:00 uur
Waar: Amerikalaan 163 in Alphen aan den Rijn (Wielerbaan Avanti).
Opgeven: Alleen voor de remtraining via info@omniskaters.nl