post

Maandagavond groep

Maandag 1

De nieuwsbrief staat altijd bol van de prestaties van de jeugd van onze vereniging. Op maandagavond wordt er echter ook geschaatst door de senioren.

De maandagavond wordt op schaatsbaan De Uithof door een steeds groter wordende groep schaatsers getraind. Dit jaar waren we met ruim 25 schaatsers op de baan te vinden. Er wordt in diverse groepen op verschillende niveaus getraind. Van beginners tot gevorderden. Lijkt het jou ook leuk om mee te schaatsen geef je dan bijtijds op. Helaas is het met schaatsen zo dat we daar aan moeten denken terwijl we met korte broek en t-shirt in de tuin van de zon genieten. Wil je echter mee kunnen schaatsen dan zal je je al in juni moeten aanmelden.

Maandag 2Maandag 3

Mocht je dus denken… dat lijkt mij ook wel wat, meldt je dan zo snel mogelijk gewoon aan.

Overigens is het ook deze groep die op de maandag- en woensdagavond om 20:00 uur in de zomer gaat skaten op de wielerbaan in Alphen aan den Rijn. Ook daar ben je van harte welkom om mee te doen met onze trainingen. Kan je nog niet (zo goed) skaten, geen enkel probleem. Kom dan gewoon op woensdagavond eens proberen. Wij zorgen eventueel voor skates en bescherming. Dit laatste is voor iedereen verplicht.