post

Inline skatewedstrijden in Alphen aan den Rijn

JVD Hoorn Inline Skate

Al eerder is aangekondigd dat de Jan van der Hoorn Inline Skatecompetitie een wedstrijd zal rijden in Alphen aan den Rijn. Ook samen met de jeugdskeelercup Zuid-Holland zullen we een wedstrijd organiseren. 

In de regio zijn er twee competities actief met inline skaten. Voor het eerst zullen er in Alphen aan den Rijn voor beide competities wedstrijden georganiseerd worden.

 

De jeugdskeelercup

We starten daarbij met de Jeugdskeelercup op 16 mei aanstaande. De gehele zaterdag zullen er wedstrijden zijn. 

De gehele competitie bestaat uit 6 wedstrijden, iedereen is welkom van 6 t/m 16 jaar oud (peildatum 1 januari 2015) en van beginners tot meer gevorderde skeeleraars.

Er zijn verschillende onderdelen gepland tijdens deze 6 wedstrijden, namelijk alle onderdelen die het skeeleren zo leuk maken! Zoals tijdritten, series, afvalraces, (mini) marathons en speelse vormen van slalom.

Wedstrijden zijn toegankelijk voor de leden van de ijs- en skeelerverenigingen in het gewest Zuid Holland. De kosten bedragen 5 euro per wedstrijd, of in één keer 20 euro voor 6 wedstrijden, een leentransponder kost 5 euro voor Pupil 1 t/m 4 en 15 euro voor Kadetten / Junior B, voor gehele seizoen.

Inschrijven kan via de site van Gewest ZH tot de avond voor de wedstrijd. De wedstrijden gaan bij alle weer type door! We houden het KNSB reglement aan. Op de site worden per wedstrijd de onderdelen bekend gemaakt!

Leeftijdsindeling:
Pupil 4 2008 >
Pupil 3 2006 – 2007
Pupil 2 2004 – 2005
Pupil 1 2002 – 2003
Kadet 2000 – 2001
Junior B 1998 – 1999

Op de site van het gewest is meer informatie te vinden. http://www.knsbgewestzh.nl/inline-skaten/

 

 De Jan van der Hoorn Inline skate competitie

Deze competitie is er één die al eerder is aangekondigd. Op vrijdagavond 22 mei zullen we de tweede wedstrijd organiseren. Jeugd en jongeren van 8 tot en met 18 jaar kunnen aan de wedstrijden deelnemen.

De wedstrijden worden gereden in leeftijdscategorieën: van pupillen tot en met junioren A (8 t/m 18 jaar).

Aan de wedstrijden kan deelgenomen worden door alle inline-skaters: je hoeft nog geen geoefende wedstrijdrijder te zijn. Omdat de wedstrijden bedoeld zijn om de inline skate sport te stimuleren , hoef je geen KNSB-inline-skate licentie aan te schaffen. Gewoon komen, je inschrijven en lekker skaten!

Iedere skater is van harte welkom

Op de website http://www.janvanderhoorn.nl/j-v-d-hoorn-jeugd-inline-skate-competitie/deelnemen/ staat meer informatie over deelname aan deze leuke competitie. Ook het volledige programma is hier beschikbaar.