post

Inline skaten ook voor volwassenen

Skaten

Zoals bij een ieder bekend worden er voor de jeugd van onze vereniging trainingen georganiseerd in de zomer. Maar inline skaten is natuurlijk ook leuk voor de volwassen leden en ouders!

Volwassenen die ook willen leren skaten en/of alleen willen trainen zijn welkom op maandag- en woensdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur. Op die uren trainen we ook samen met Stichting De Sportvrouw uit Alphen aan den Rijn. Volwassenen die lid willen worden van STC De Rijnstreek betalen 25 euro om dan gedurende het zomerseizoen mee te trainen.

Op maandagavond wordt getraind met iets verder gevorderde skaters en ligt de nadruk op conditie. Op woensdagavond ligt de nadruk op de techniek. Voor ieder wat wils maar zeker leuk om te proberen.

Vanzelfsprekend bieden we ook nog steeds de training aan voor kinderen die in het zomerseizoen bezig willen zijn. Kinderen tot 13 jaar kunnen op woensdagavond van 19:00 – 20:00 uur bij ons terecht en op zaterdagmiddag van 16:00 uur tot 17:00 uur. Vanaf 13 jaar kunnen de kinderen op maandagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur terecht.