post

Afsluiting schaatseizoen en feestavond 21 maart

Afsluiting Seizoen

Op 21 maart zullen we de prijzen van de diverse clubkampioenschappen uitreiken in ons clubhuis aan de Amerikalaan. Om 19:00 uur starten we met de pupillen Leiden, we verwachten met de junioren om 20:30 uur te kunnen starten.

Op deze avond worden niet alleen de prijzen uitgereikt. Alle kinderen krijgen ook hun schaatsvaardigheidspaspoort en hun schaatsdiploma . Alle trainers zijn aanwezig en zij zullen persoonlijk de kinderen de behaalde paspoorten en diploma’s uitreiken.

We hopen dat iedereen aanwezig kan zijn zodat we feestelijk het einde van het schaatsseizoen kunnen vieren en de start van het zomerseizoen kunnen inluiden! We huldigen onze kampioenen en bedanken natuurlijk iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan een bijzonder winterseizoen!