post

Wil jij meedenken over het toekomstplan van onze vereniging?

STC De Rijnstreek - toekomstplan

Onze vereniging is in beweging. In de afgelopen jaren is veel gebeurd om het beleid van STC De Rijnstreek richting te geven. Denk hierbij aan de winter- en zomeractiviteiten voor de jeugd, het trainingskamp in Thialf met steeds meer kinderen, de samenwerking met schaatsvereniging Koudekerk, het groeiend aantal jeugdleden dat aan wedstrijden deelneemt, het actief gebruik van onze website en het aantal sponsors dat ons een bijdrage gunt. Het bestuur wil ook graag de leden betrekken bij het bepalen van de de toekomst van STC De Rijnstreek. Wat voor vereniging willen wij zijn? Hoe ziet het beste trainingsaanbod eruit en waar willen wij over vier jaar staan?

Om zoveel mogelijk leden te betrekken gaan wij in april een aantal bijeenkomsten organiseren. Jullie zijn dan van harte welkom op een van deze bijeenkomsten: van jong tot oud, van recreant tot wedstrijdrijder. Van trainer tot pupil. Iedereen zal de mogelijkheid krijgen om zijn of haar zegje te doen, dat we elkaar stimuleren met goede ideeën, maar ook dat het gezellig wordt.

De genoemde bijeenkomsten vormen de start. Daarna gaan wij alles uitwerken en op papier zetten. Het moet het beleidsplan van onze vereniging worden met als belangrijkste resultaat een concreet actieplan voor de komende jaren. In een speciale bijeenkomst zullen wij alle leden het verhaal presenteren.

Voel jij je geïnspireerd om mee te denken? Geef je nu op en mail naar dickkerkvliet@hotmail.com.

Waar en wanneer?!

De bijeenkomsten zijn gepland op 10, 17 en 24 april in ons eigen clubhuis aan de Amerikalaan. 
Vanaf 19:00 uur staat de koffie klaar en om 19:30 uur willen we beginnen!

Wij zien uit naar jullie komst!

Riette Smorenburg
Ton de Kleer
Victor Rademakers
Bart de Vries
Dick Kerkvliet