post

Einde schaatsseizoen in Leiden

Einde Seizoen Leiden - Maandag

Afgelopen zaterdag was al de laatste schaatstraining in Leiden voor de jeugd tot en met 13 jaar. Vandaag (maandag) was ook de laatste training van de wedstrijdrijders die met Vereniging IJssport Koudekerk samen trainen.

De schaatshal in Leiden gaat dit jaar eerder dicht waardoor het seizoen wat eerder eindigt. Ons rest nu nog de districts- en clubkampioenschappen op het ijs. Waarna het zomerseizoen met rasse schreden nadert.

Dinsdag 24 februari wordt er door een aantal van onze pupillen en Junioren C1 gestreden om het districtskampioenschap in Haarlem. 

Zaterdag 28 februari houden we onze eigen clubkampioenschappen waarvoor een groot aantal deelnemers zich ondanks de vakantie heeft kunnen inschrijven. De beste rijders kunnen vervolgens op 7 maart meedoen met de districtskampioenschappen tot en met pupillen C.

Bij de clubkampioenschappen worden geen prijzen uitgereikt. Er wordt een korte ‘bloemen’ ceremonie op het ijs gehouden. Op zaterdag 21 maart huldigen we onze kampioenen en zullen ook de schaatsdiploma’s en paspoorten worden uitgereikt. Dit alles zal plaatsvinden in ons clubhuis aan de Amerikalaan. We hopen dat iedereen hierbij aanwezig kan zijn.